Az UNOBSTRUCTED ruhakollekció a mozgássérültek ruházkodási igényeire épül, formabontó kísérleteivel pedig iránymutató kezdeményezés az akadálymentes öltözködés világában. A kortárs vonalvezetésű ruhák öltözködést és mozgást segítő elemek integrációjával könnyítik meg a mozgáskorlátozottak mindennapjait.

A Poller Flower egy oszlopra szerelhető, forgatható ülőbútor, amelynek célja, hogy interaktív megoldással tegye vonzóbbá a közterek “szükséges rossz” elemeit – a parkolásgátló oszlopokat.

A porTABLE egy többfunkciós bútordarab, amely könnyedén összeszerelhető és szállítható – koncepciója az egyetemista életformából indult: a porTABLE asztal, fotel és ágy is egyben.

A MEET ülőbútor a várakozás, pihenés és a találkozás problémáira reagál: formája alkalmazkodik a várakozóhelyek igényeire, ahol az ülés és az állás átmenetébe kerülünk, és egyik testhelyzet sem tart huzamosabb ideig.

Az LDV DESK koncepció alapját Leonardo Da Vinci inspirálta: az asztal szerkezete egyszerű rúdelemekből áll, így a bútordarab önmagát tartja össze. Alkatrészeinek formája a hulladék minimalizálására törekszik.

Az EASYRIDER II olyan szivacsrendszerre épülő eszköz, amely segíti a halmozottan sérült gyerekek mozgásfejelsztését. Célja, hogy úgy dolgoztassa meg az izmokat, hogy közben a gyerekek szórakoznak, és elmerülnek a játékban – ehhez járul hozzá a szivacsok színes borítása is. A speciálisan kialakított eszköz nem csak játék, hanem sok diák számára az önálló közlekedést is lehetővé teszi.

A Cheese tray kerékpár-csomagtartóra szerelhető, univerzális rakodófelület rétegelt lemezből, amivel nagyméretű tárgyak is biztonságosan szállíthatókká válnak városban vagy terepen egyaránt.

A MAZE kísérleti játék célja, hogy lebontsa a fogyatékkal élők irányába felépült gátakat, azzal hogy már egészen kis korban (4-10 éves) játékélményt nyújt a kicsiknek, amely nem tesz különbséget fogyatékkal élők és ép gyerekek között.

Az ARAMETRY kabát mérete és mintázata is saját igényre szabható. Szabásmintája a Seamly2D nyílt forráskódú szabásmintakezelő szofver segítségével méretre igazítható, a kabát mintáját pedig generatív algoritmus adja, amelyet mindenki saját ízléséhez igazíthat.

A Booklet bárszék nevét ülőlapjának speciális formájáról kapta. Érdekessége, hogy az elemek illesztése ragasztás nélkül történik, mivel a gyártást az alapanyag vastagságához lehet igazítani. A termékfejlesztés alatt kiderült, hogy az ülőlap más lábszerkezetekkel is működik, így akár termékcsaláddá is bövíthető – ennek eredményeként született meg a Booklet bárszék társa a Booklet hokedli is.